NUORI KOKKOLA - palkinto Airsofttrooperille!

Julkaistu 23.11 2018

20.11.2018 saimme kokkolan kaupungin jakaman NUORI KOKKOLA palkinnon!

"Nuori Kokkola 2018 - palkinto myönnetään kokkolalaisten nuorten hyvinvoinnin, osallisuuden ja aktiivisuuden edistämisestä."

Palkinnon saaminen on meille todella suuri asia. Olemme alusta lähtien pyrkineet nuorten aktivoimiseen sekä myös yhteiseen tekemiseen vanhempien kanssa. Mukana toiminnassa onkin jo paljon huoltaja/juniori pelaajia ja tässä harrasteessa tekeminen ei rajoitu pelkästään pelaamiseen. Pelien ulkopuolella pelivälineiden sekä -varusteiden yhdessä huoltaminen sekä varusteleminen kuuluukin isona osana harrastukseen. 

Olemme todella ylpeitä harrastuksen parissa olevista nuoristamme. Vastuut aseiden omistajina ja toiminta pelikentällä on todella harkitsevaa sekä vastuuntuntoista, suuri kiitos teille siitä.

Tämän palkinnon olemme saaneet yhdessä toimien sekä halusta kehittää harrastusta eteenpäin, eikä se todellakaan tähän pysähdy!

Tästä painamme kohti tulevaa entistä kovemmalla innolla ja uusia hankintoja peleihin on jo tehtykkin! Palkinnon myötä olemme voineet mahdollistaa pelikäyttöön "pommeja", joilla saadaan entistäkin jännittävämpiä pelejä aikaan.

Toivomme sinunkin tulevan kokeilemaan airsoftia ja innostumaan!

Terveisin
Airsofttrooper
Jari Mustasaari & Pelinvetäjät