Esittelyssä: LSK Business Park Oy

Julkaistu 15.7 2020




LSK Business Park Oy ja AirsoftTrooper

Olemme tehneet yhdessä LSK Business Park Oy:n kanssa tärkeää ja hyvää nuorisotyötä jo vuosien ajan. Meille on tärkeää että yhteistyökumppanimme ymmärtävät nuorisotyön tärkeyden ja sen LSK Business Park Oy todellakin ymmärtää. He ovat antaneet omistamansa "Kokkolan Asevarikko" alueen meille nuorisotyön käyttöön. Tällaisia yrityksiä me kaikki tarvitsemme antamaan mahdollisuutta järjestää hyvää toimintaa nuorille, jotka ovat liian usein juuri niitä kaupunkien ja kuntien säästöistä kärsiviä. Paras palkka tästä on innostunut nuori, joka pelien jälkeen hymyilee ja odottaa jo seuraaviin peleihin pääsyä. Järjestämmekin talkoohenkistä maksutonta pelaamista viikoittain mahtavalla pelikentällä.

Nuoret tiimityössä. Kuva:Airsofttrooper.fi

Aikuisten ja nuorten yhteistä tekemistä. Kuva: Airsofttrooper.fi

Mitä kaikkea siis LSK Business Park Oy mahdollistaa?

Pelaamisen yhdellä Suomen komeimmista kentistä. Alueen koko on jo juhlava 80 hehtaaria jossa on pelillisesti kaikkea mitä airsoft pelaaja voi vain unelmoida. Tällä alueella meillä on kaksi erillistä, hieman toisistaan poikkeavaa aluetta (varikko I ja varikko II) joista löytyy metsää, halleja ja taloja, siis jokaiselle jotakin! Entäs sisäpelaaminen? Kyllä, sitäkin meillä pelataan "upseerikerholla". Käytävät, huoneet ja tanssisali avaavat mahtavia pelitilanteita joissa syke on varmasti koholla!

Erään sunnuntain peliporukkaa. Kuva: Airsofttrooper.fi

Kiitämme yhteistyökumppaniamme kaikesta saamastamme tuesta ja mahdollisuudesta pyörittää harrastustoimintaa näin mahtavissa puitteissa. Ilman teidän tukea se olisi mahdotonta.
Peli-ilmoitukset sekä muut ilmoitamme "Airsofttrooper.fi pelitapahtumat" facebook ryhmässä.

Jari Mustasaari

Pelaaja/pelinvetäjä
Airsofttrooper.fi